søndag 2. mars 2008

Bev prøve og Km 2007

En litt sliten prøveleder skal prøve å oppsummere dagens Klubbmesterskap og Bevegelige prøve. For å si det med dommerene: Kvaliteten på hundenes arbeid er langt over gjennomsnittet. Igjen fikk vi servert førsteklasses reultater på de aller fleste. Når det i tillegg var bra vær, varm suppe, god stemning og fornøyde dommere kan man ikke forvente mer...

De seks hundene som stilte til start på den bevegelige prøven gikk alle til premiering. Erling og Drum gikk til 1. pr m/HP, mens Ronnie og Tara, Lisbet og Maggie, Hildur og Ixi og Jannicke og Dusk alle gikk til 1. pr. !!!! Thomas og Zappa gjorde en god prøve og fikk 3. pr. Zappa løste alle oppgavene godt men ble for omstendelig på vei hjem. Nå skal det trenes innkallinger Thomas!
De overnevte minus Erling deltok og i Klubbmesterskapet og la med sine 1.pr-prestasjoner beslag på de fire første plassene i BK, med Ronnie og Tara som Klubbmester. På den uoffisielle delen av prøven gikk Tore og Gitte også til 1.pr og endte som nr fem, mens Laila og King debuterte sammen med Ronny og Felix til 2.pr og la beslag på sjette og sjuende plass. Thomas og Zappa ble nr åtte mens Øyvind og Frida hadde ikke helt dagen og la beslag på niendeplassen.
I AK leverte Jon og Bree varene og ble Klubbmester i AK med en 1.pr, mens Marit og en noe ivrig Cassie la beslag på plassen bak.
Som enslig svale i VK med Grethe og Jade som bisitter gjorde Asbjørn og Moira en god prøve og fikk en 1.pr og er dermed Klubbmester i VK.

Bevegelig Prøve
Erling og Drum 1.pr m Hp
Ronnie og Tara 1.pr
Lisbet og Maggie 1.pr
Hildur og Ixi 1.pr
Jannicke og Dusk 1.pr
Thomas og Zappa 3.pr

Klubbmesterskap 2007
BK
1 Ronnie og Tara
2 Lisbet og Maggie
3 Hildur og Ixi
4 Jannicke og Dusk
5 Tore og Gitte
6 Laila og King
7 Ronny og Felix
8 Thomas og Zappa
9 Øyvind og Frida
AK
1 Jon og Bree
2 Marit og Cassie
VK
1 Asbjørn og Moira

Som alltid takker vi dommere, medhjelpere, deltakere og tilskuere for innsatsen og ønsker velkommen igjen til Bevegelig prøve Del 2 og Working Test en gang i Mai.

1 kommentar:

  1. Da gjenstår det bare å takke prøveleder Asbjørn for et glimrende opplegg og Asbjørns foreldre for en særdeles velsmakende lunsj.

    SvarSlett