tirsdag 1. desember 2009

Coupe d' Europe 2009


48 hunder fra 12 land deltok på årets Europa-cup.
Det ble 2 semifinaler på lørdagen a 24 hunder, og dagen startet med drivjakt på ender. Asbjørn og Frank i semifinale 2, Øyvind og Trond i semifinale 1.
Asbjørn fikk 2 gode apporter, men ble så eye-wiped på den tredje. Resultat "Not Classified".  Frank fikk fem apporter som han løste, men gikk ikke videre og endte med en "Good". I den andre semifinalen røk Øyvind tidlig ut med "Not Classified", mens Trond løste alle oppgaver og endte som 3. vinner med "Eksellent".

I finalen på søndag gjorde Trond det skarpt igjen. 19 hunder var kvalifisert (alle som fikk "eksellent" eller "very good" i semifinalen), og endte opp som en av 8 ekvipasjer med eksellent.

Belgia vant foran Frankrike og Danmark, mens Norge endte opp som nr 5.

 Individuellt ble Jan Lorentzen best med Rcacit og Cacit på de to konkurransene. Resultatene finnes på http://cde-2009.com/ og det kommer bilder her etterhvert.

1 kommentar:

  1. Gratulerer alle 4 på det norske laget med hederlig innsats! En femte plass er bare veldig veldig bra! Jeg synes at det med umiddelbar virkning bør legges på Forsiden av NRKs hjemmeside ett bilde av laget og spesielt hederlig omtale av Trond og Dog som forrige helg skrev Norsk Retriever Historie med sin fantastiske innsats i Europacupen!

    ALLE bør få med seg denne prestasjonen!

    Mvh
    Hege

    SvarSlett