onsdag 22. oktober 2008

Jaktkonferansen 2008

Klubben arrangerer jaktkonferanse til helgen og programmet finner dere her http://www.retrieverklubben.no/cm/public/openIndex/view/page1.html?ARTICLE_ID=1222285527141

Asbjørn tar gjerne imot synspunkter ....

5 kommentarer:

  1. Det burde ha vært et møte/samling i forkant i avdelingen så aktive medlemmer kunne ha kommet med innspill/ synspunkter, hvem er det som skal representere avdelingen, går utifra at noen er valgt til å reise herfra.? Det vil jo være vanskelig for en representant å komme med innspill fra avdelingen, så man ikke vet hva aktive medlemmer synes,da blir det lett den ene personens meninger som får komme frem først og fremst. Ser dere den eller??
    vh
    Hildur

    SvarSlett
  2. Beklager litt skrive feil ute og går her,når man ikke vet hva medlemmene syntes skal det stå.
    Det har lett for å bli synsing,og jeg tror.
    Men vi kan jo ha dette i mente til neste konferanse, ha et lagmøte/medlemsmøte der man kan komme med synspunkter og ting som kan gjøres bedre i forhold til prøve opplegg, for eksempel ivareta hundens sikkerhet, under prøve avvikling, så de ikke risikerer å skade seg. Viktig.!
    hildur

    SvarSlett
  3. Nettopp Hildur, derfor får alle muligheten til å lufte meningene her. Jeg tar dette med meg til konferansen. Disse sakene skal diskuteres, ikke vedtaes! Jeg skal og komme med referat på hva som ble diskutert. Da har man muligheten til å delta i prosessen frem mot eventuelle vedtak senere.

    SvarSlett
  4. Kjempefint, da er den saken grei,
    vh
    Hildur

    SvarSlett
  5. Grei og grei fru Blom.
    Personlig så har jeg vært vekke denne uken, og når programmet legges ut i september vil jeg tro det er mulig å ha et møte for interesserte på et tidligere tidspunkt, enn å måtte lufte synspunkter på bloggen her - rett før konferansen.

    Vh. Jon

    SvarSlett